Sammankoppling: Ginnys Rike

Sammankoppling.

I boken Ginnys rike kan man känna en känsla från Ginny och det är oro, rädsla och ibland känner man att hon känner sig lite övergiven. Dessa känslor kommer efter ungefär halva boken då Ginnys halvbror Robin kommer in i bilden.

Ginny visste inte att hon hade en halvbror och hon fick också reda på av sin kompis syster ett rykte om att hennes pappa hade suttit i fängelset. Ginny kände sig lite orolig att det är sant att hennes pappa har suttit i fängelset. Ginny tyckte att Robin var i vägen och han kunde ju klara sig själv. Han behövde väl inte bo hos henne, han kunde väl klara sig själv tyckte Ginny. Hon börjar reda ut detta och får reda mer och mer om hennes bakgrund. Hon får reda på att hennes pappa har suttit i fängelse.

Jag tog denna scen eftersom att när jag läste boken så tänkte jag på denna film. Det film som jag såg för några år sen. Kommer tyvärr inte ihåg vad den hette men den handlade om en tjej och hennes mamma hade dött. Hennes pappa hade hittat en ny och de flyttade ihop. Denna kvinnan som hennes pappa flyttade ihop med hade en dotter som bara brydde sig om sig själv. Tjejen som filmen handlade om tyckte att mamman och dottern bara var i vägen hela tiden. Hon tyckte också att de förstörde relationen mellan hon och hennes pappa. Men detta löste sig tillslut och döttrarna blev kompisar.

Lämna en kommentar